Car Wrappen

Waarom wil je je auto wrappen?

Car Wrapping opties

 • Full CarWrap

  Een volledige wrap voor uw auto in mat, glans, metallic of carbon.

 • Sideskirts, Spiegels, Dak, Bumper

  Het aanbrengen van een wrap op de sideskirts, spiegels, dak en/of bumpers in één kleur. Mat, glans, metallic of carbon.

 • Striping Standard

  Het aanbrengen van sportieve strepen op uw auto.

 • Dakwrapping

  Een wrap voor het dak, waarbij u een van onze ontwerpen kunt gebruiken, of een eigen ontwerp indient.

 • Two Tone

  Als een Full CarWrap, maar dan met twee verschillende kleuren folie.

Wrap opties

Waarom?

Carwrappen in Almere. Waarom wil je tegenwoordig je auto laten wrappen? Bijvoorbeeld voor reclame doeleinden, denk aan Red Bull mini’s, of bijvboorbeeld je schilder die zijn bus heeft bestickerd met het bedrijfslogo en tekstuele ondersteuning van zijn bedrijf.

De trend echter zien we in de special/ fun catogorie. Denk aan een matzwarte mercedes amg, of in leger tinten gecarwrapped. Heb je schade aan de auto, denk aan de legio mogelijkheden die carwrappen met zich meebrengt. Daarnaast natuurlijk vele malen minder kostbaar dan de (volledige) auto te spuiten. Door nieuwe techniek en folies is het tegenwoordig mogelijk om echt alles op je auto te zetten.

Carwrap is de nieuwste trend lakbescherming overgekomen uit de VS.

Levensduur

De carwrap folie gaat min. 5 jaar mee daarna gaat de folie eraf en heeft u weer een nieuwe auto. Wij bieden een zeer breed assortiment vinyl-kleuren die tevens verkrijgbaar zijn in de volgende uitvoeringen: Mat, Glans, Pearl, Metallic, Diamond of zelf een zoals carbon of welke print dan ook. Vraag nu naar de mogelijkheden.

Nu heeft u uw (nieuwe) auto voorzien van een nieuwe kleur en een extra beschermlaag, door de speciale lijmlaag is deze kleur makkelijk te verwijderen als u besluit uw auto te verkopen, in te ruilen. De auto komt als nieuw onder de vinyl vandaan en dat betekent een hogere inruil waarde of verkoop waarde.

Voor wie

Voor bedrijven die hun bedrijfsauto’s voorzien van een huisstyle kleur kan het moeilijk zijn deze te verkopen of ze worden voor een minder hoog bedrag verkocht. Doormiddel van de huisstyle kleur in vinyl op de wagen aan te brengen en bij verkoop eraf te halen is er een kans op een veel gemakkelijker verkoop door een goede kleur zoals grijs of zwart bij aanschaf te kiezen. Tevens zal dan de verkoop/ inruilprijs vele malen hoger liggen, omdat uw lak nog altijd is beschermd geweest tegen krasjes, steenslag, strepen, weersinvloeden etc.

Veel gestelde vragen

Wat kunt je allemaal wrappen?

Voertuigen; auto’s vrachtwagens, aanhangwagens, motoren, scooters, trein, vliegtuig etc. Ook meubelen; keukens zijn te voorzien van een print. In principe kunnen we alles wrappen. Zodra de ondergrond maar goed is voor de plakkracht van het vinyl kunnen we het voorzien van een wrap.

Hoe onderhoud ik de wrap het beste ?

Het beste is wassen met de hand. Met een gewone autoshampoo. Na poetsen niet , maar de wrap voorzien van een siliconen vrije wax is prima.

Is het schadelijk voor de ondergrond / lak?

Nee! De lijmlagen die gebruikt worden zijn onschadelijk voor de ondergrond. Ook na het weer verwijderen van de vinyl blijft er niets achter. Integendeel; de kleuren onder de aangebrachte vinyl blijven mooier, simpelweg omdat deze niet of nauwelijks zijn beinvloedt door bijv. het zonlicht.

Hoe wordt de wrap verwijderd ?

Het hoeft uiteraard niet, maar als u naar verloop van tijd de wrap weer wilt laten verwijderen ( bij bijvoorbeeld de verkoop van het voertuig ) dan kunt u dat door ons professioneel laten verwijderen. De wrap wordt verwijderd en het voertuig wordt weer volledig gereinigd en gepoetst zodat het er weer in originele staat bij staat. Klaar voor de verkoop of voor een compleet nieuwe wrap.

Hoe lang blijft de wrap mooi?

Je mag verwachten dat deze 2 – 4 jaar mooi blijft of zelfs langer afhankelijk van het onderhoud en gebruik. De wraps zijn altijd voorzien van een laminaat die extra glans en bescherming biedt. Ze bieden veel bescherming maar zijn uiteraard niet “bulletproof” Wordt het voertuig intensief gebruikt en dus vaak gewassen in de wasstraat dan zal dit net zoals bij de gewone autolak naar verloop van tijd van zichtbaar worden op de aangebrachte vinyl.

Neem vrijblijvend contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Recensies

Deze auto’s gingen u voor…